Aanbevelingen

Felix is een gedreven man die weet waar de zaken echt om draaien. Hij gaat geen uitdaging uit de weg en zorgt dat hij van alles goed op de hoogte is. Het is prettig persoon om mee samen te werken. Hij doet moeite voor je en luistert naar je. De beleving van klanten vindt hij heel belangrijk en doet daar alles aan. Door zijn ruime werkervaring heeft hij veel kennis in huis. Een echte aanrader.

Angelie

Felix is een loyale vriendelijke "familie-/vrienden-mens” die alles in het werk stelt om tot het beste resultaat te komen en daar gaat hij niet over 1 nacht ijs. Hij kan heel volhardend zijn en dat heel goed maskeren door klant- en gastvrijheid voorop te stellen. Gedreven zoals hij is doet hij dat op een relaxte en ontwapende vorm die iedere klant op zijn of haar gemak stelt en jou het gevoel geeft dat je altijd welkom bent.

Felix's passie en missie is om van het leven een feestje van te maken en hij deelt heel graag, juist met zijn familie, vrienden, personeel, maar ook met zijn zakenrelaties en klanten. Het is een feestje om met Felix te werken, hij is aanstekelijk en creatief om alle energie te geven om anderen die drive te geven zodat zij weten wat er te doen staat, omwille van het grotere plaatje en Felix doet dat op een zorgzame en prettige collegiale manier. En ja, alles voor een goed resultaat, maar wel samen, dat vraagt hij ook van zijn omgeving.

Het mooie van Felix is dat je hem alles kunt vragen, alleen accepteer zijn antwoord. Soms kan het niet, maar Felix staat voor alles open en kijkt waar hij kan helpen, want als Felix in de gelegenheid is dan doet hij, dat!

Sven - Interim HR Director

Felix is een bruggenbouwer tussen klant en product. Door te leren van gemaakte fouten in het verleden is hij door schade en schande wijs geworden en heeft hij zich ontwikkeld tot een zakenman pur sang, die het belang van de klant hoog in zijn vaandel heeft staan. Want alleen een tevreden klant kan het voortbestaan van ondernemerschap garanderen. Luisteren naar hetgeen de klant wilt en daar naar handellen met eventuele bijsturing van de mogelijkheden. Felix heb ik leren kennen als een warm persoon die met geduld en verworven wijsheid mijn belangen heeft gehonoreerd met tastbaar resultaat. Ik raad zijn dienstbaarheid en kwaliteit als ondernemer zeker aan.

Pim

Ik heb 10 jaar als bedrijfsleider in diverse steden voor Felix gewerkt. Hij was voor mij een oprechte eerlijke en vooral zeer betrouwbare werkgever,onder het motto"een man een man een woord een woord,"een mondelinge afspraak was voor hem genoeg!

Als in-en verkoper wist hij je altijd weer te verbazen met bijzondere inkopen,hij was de handel ver voor iedereen uit ! Als mens wens ik hem het allerbeste toe in Makelaarsland!!!.

Tineke

Felix is een goed mens.
Felix gaat ook uit van het goede in andere mensen. Als jij je loyaal en eerlijk opstelt, dan gaat Felix voor je door het vuur. Zo is hij voor zijn familie, personeel, klanten en zakenrelaties.

Ondernemen is zijn passie. Daarin wil hij altijd het beste. Speciaal voor zijn klanten. De klant is nummer één. Hoe geven we de beste service aan de klant. Hierin is Felix zeer inventief. Hij zoekt altijd naar nieuwe wegen en ideeën om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken.

Hij schroomt ook niet om hier bij advies te vragen van specialisten. Als klant ben je bij ondernemer Felix dus aan het juiste adres.

Andre