Onze service pakketten

Als full-service makelaar kan ik alles voor je regelen. Wil je geld besparen? Dan kun je bepaalde taken ook zelf uitvoeren. Kies in dat geval voor 1 van deze 2 unieke service pakketten.

Basic Service Aankoopmakelaar

Instaptarief: Ik geef jou een biedingsindicatie voor slechts € 597,- (incl btw)

Je denkt dat je het zelf allemaal kan en zelf kan onderhandelen? Je denkt het zelf allemaal beter te weten dan een ervaren makelaar? Dan heb ik iets speciaals voor jou. Ik wil baanbrekend zijn en voor iedereen, die een woning wil kopen, bereikbaar zijn. Ook wat prijs betreft. Speciaal voor jou heb ik een instaptarief ontwikkeld, waarbij ik je alleen een biedingsindicatie geef op basis van de gegevens die ik in mijn bestand heb. En dat zijn echt heel veel gegevens. Dit werk noem ik gemakshalve: biedingsindicatie tarief. Dit is een tarief onafhankelijk van de waarde van de woning die je wil aankopen, maar is een vast tarief, die je ook vooraf moet betalen. Dit is dus geen no cure no pay deal, maar je betaalt voor de informatie die ik je geef als expert en het advies voor het aankoopbod van je woning. Mocht je de woning niet kunnen aankopen met dit advies bod, dan krijg je het betaalde bedrag voor dit advies ook niet terug.

In feite gaat het om de volgende 2 stappen:

1. Advies en onderzoek. Je hebt je droomhuis op het oog, maar je wilt meer weten voordat je een bod wilt uitbrengen. Maak een afspraak met mij ik zal je aan de hand van mijn kennis en gegevens helpen een acceptabel bod uit te brengen. Indien nodig zal ik ook een waardebepaling van je huidige huis maken om een eventuele overwaarde vast stellen en je financiële mogelijkheden.

2. Biedingsindicatie. Jij brengt een bod uit met de voorwaarden die bij je passen zoals financieringsvoorbehoud, overdrachtsdatum, bouwtechnische inspectie en meer. Voordat jij het bod uitbrengt zal ik de nodige zaken onderzoeken zoals VVE, plattegronden, kadaster, energielabel en meer.

Het biedingsindicatie tarief is slechts: € 597,- incl btw vooraf te betalen.

Hierin zit dus inbegrepen de tijd voor technologie, deskresearch en raadplegen van bestanden om tot een acceptabel bod te komen. Hierin zit niet inbegrepen: bezichtiging woning, gesprekken met belanghebbenden, bemiddeling, onderhandelingen, etc.

Premium Service Aankoopmakelaar

Wil je graag dat ik meega naar de bezichtiging, het aan te kopen huis inspecteer en je verder adviseer aan de hand van de zaken die wij bij de bezichtiging hebben kunnen constateren? Dan bied ik je graag de premium service aan.

Dat zijn in feite de volgende 3 stappen:

1. Advies en onderzoek. Je hebt je droomhuis op het oog, maar je wilt meer weten voordat je een bod wilt uitbrengen. Maak een afspraak met mij ik zal je aan de hand van mijn kennis en gegevens helpen een acceptabel bod uit te brengen. Indien nodig zal ik ook een waardebepaling van je huidige maken om een eventuele overwaarde vast stellen en je financiële mogelijkheden.

2. Bezichtiging: Ik organiseer voor jou de bezichtiging en begeleid je tijdens de bezichtiging, inspecteer het huis, rechercheer en adviseer je verder voor eventuele bouwtechnische inspectie.

3. Biedingsindicatie. Jij brengt een bod uit met de voorwaarden die bij je passen zoals financieringsvoorbehoud, overdrachtsdatum, bouwtechnische inspectie en meer. Voordat jij het bod uitbrengt zal ik de nodige zaken onderzoeken zoals VVE, plattegronden, kadaster, energielabel en meer.

Prijs premium service is € 1497,- incl btw.

Dit is een tarief onafhankelijk van de waarde van de woning die je wil aankopen, maar is een vast tarief, die je ook vooraf moet betalen. Dit is dus geen no cure no pay deal, maar je betaalt voor de informatie die ik je geef als expert en het advies voor het aankoopbod van je woning. Mocht je de woning niet kunnen aankopen met dit advies bod, dan krijg je het betaalde bedrag voor dit advies ook niet terug.

Laagste Prijsgarantie*: ik garandeer je de laagste prijs. Indien een andere (NVM) makelaar aantoonbaar goedkoper is, aanvaard ik de opdracht voor deze prijs minus 10% korting.

*op basis van full service